VVS

VVS-installationer på den smarte måde

Det stigende fokus på tekniske installationer i byggerier stiller krav til professionelle løsninger. Vi hjælper dig med at navigere i de mange krav og standarder på området.

Få hjælp til VVS-installation

Det kan vi hjælpe dig med

Vi udfører både projektering af og tilsyn med alle former for VVS-installationer. Det gælder både varme, vand, afløb og sanitet. Desuden projekterer vi alle typer alternative energikilder. Her er, hvad vi kan hjælpe dig med:

  • Varme indenfor alle forsyningsområder
  • Brugsvandsinstallationer
  • Køle- og afløbsinstallation
  • Sanitet
  • Alternative energikilder, som jordvarme, solvarme og kombinationsanlæg
  • CTS-Anlæg

Få VVS-rådgivning

Vi rådgiver både til nybyggeri og renovering af ældre ejendomme. Og alt det midt imellem.

Helt nyt byggeri
Få hjælp til at projektere VVS-installationerne på den smarteste og mest miljørigtigste måde

Eksisterende byggeri
Kan det betale sig at udskifte VVS-installationerne med nyere og mere driftsøkonomiske løsninger? Vi hjælper med tilstandsvurderinger.

Ældre byggeri
I tilfælde hvor VVS-installationerne har overskredet sidste salgsdato rådgiver vi omkring udskiftning.

Kom i mål med din energioptimering

Energioptimering er et fokuspunkt i moderne byggeri- og renoveringsprojekter. Det gælder også indenfor VVS-området, hvor der kan spares meget energi ved at udskifte de ældre installationer med nyere og mere energirigtige løsninger. Hos os kan du få hjælp til energioptimering af VVS-installationer – både optimering af installationer i ældre bygninger og forslag til intelligente løsninger i nye byggerier.

Vi lægger vægt på altid at afdække dine behov, før vi går i gang med energioptimeringen. Sådan sikrer vi, at besparelserne bliver fundet de rigtige steder, og at din bygning får et sundt indeklima og sikrer trivslen for medarbejderne eller beboerne.

Rådgivning inden for alternative varmeløsninger

Overvejer du en miljøvenlig og energieffektiv varmeløsning? Og er du i tvivl, om du skal vælge jordvarme, solvarme, kombinationsanlæg eller noget helt andet?

Der er mange valg at tage stilling til – uanset om du er privat husejer eller virksomhed - og det er derfor være klogt at rådføre sig med fagfolk, så du ender med en driftsøkonomisk løsning, der samtidig kan give dig tilstrækkelig varme.

Det her får du, hvis du vælger os

Vores kunder har det med at blive hængende. Måske er det her en del af forklaringen. 

Rådgivning hele vejen rundt

Som rådgivende ingeniørvirksomhed har vi kompetencerne i huset til at håndtere alle discipliner inden for byggeri og anlæg.   

Hverken for store eller små

Vi er ikke så store, at du bliver væk i mængden. Men store nok til at kunne løse alle dine opgaver. Hvis du spørger os, er det helt perfekt. 

Vi tager ansvaret på os

Det nytter ikke noget at overlade problemerne til de udførende på byggepladsen. Derfor leverer vi altid hele og gennemarbejdede projekter.      

Brug for ingeniørrådgivning?

Udfyld formularen eller kontakt os direkte. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Når du udfylder denne formular accepterer du samtidigt vores betingelser for GDPR - læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up