Reference

Skolen ved Bulowsvej

Diagonalt over for Landbohøjskolens Have ligger Skolen ved Bülowsvej.

Om byggeriet

I modsætning til de fleste byskoler er skolens bygninger forbundet af et stort grønt gårdrum, der indgår i skolens arkitektur og dagligdag. Med den nye tilbygning bliver det grønne rum i endnu højere grad integreret i skolens arkitektur, så præcis er Dansk Arkitektur Center i beskrivelsen af den moderne måde at nytænke den gamle skolegård på.

Tri-Consult A/S opfører i samarbejde med CEBRA Architecture og Liw Planning modernisering af Bülows Skolen. Moderniseringsprojekt, betyder nedrivning af den gamle Thorvaldsenskole og opførelsen af en ny moderne 5-etagers skolebygning. Den skal nu danne rammerne for indskolingsklasserne og SFO'en og inddrage den grønne gård i endnu højere grad.

I projektet indgår sundheds- og tandlægeklinik. De 35 klasselokaler i bygningen er alle forbundet med nabolokalet, enten via døre eller vinduer i alle størrelser lige fra små kighuller til åbninger så store som væggen.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår projektering af bærende konstruktioner, brand, el og vvs-installationer samt fører tilsyn med byggeriet.

Adresse
Fuglevangsvej 8, Frederiksberg C.

Bruttoareal
3.500 m2 / 2.900 m2

Byggesum
57+ mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
2015

Projekteringsår
2011

Opførelsesår
2012

Bygherre
Frederiksberg Kommune

Totalentreprenør
Hansen & Andersen A/S

Arkitekt / Landskabsarkitekt
CEBRA Architecture / Liw Planning

 

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Ole Bak
M. 40328610
ob@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up