Job hos Tri-Consult

Den vigtigste ressource i Tri-Consult er vores medarbejdere. Vi er derfor altid på udkig efter talentfulde ingeniører, konstruktørere, projektledere, tekniske designere... eller praktikanter ... Vi vil altid gerne høre fra dig, der mener, at du kan gøre en forskel hos os.

Ledige stillinger

Bygningskonstruktør - Se mere
El-installatør/Ingeniør - Se mere
Anlægsingeniør - Se mere
VVS- og Ventilationsingeniør - Se mere

Hverdagen hos Tri-Consult

Masser af udfordringer

Hos os får du ansvar og spændende opgaver. Du får et arbejde, der handler om mere end ingeniørkunst. Vi har fokus på relationen mellem kollegaer og den gode arbejdsplads.

Ingeniørrådgivning i øjenhøjde

Faglig troværdighed, skæve tanker og jordnær kontakt, er blot nogle af de nøgleord vi gerne sætter på vores medarbejdere - Vi er dygtige - vi kan tænke frit og tænke selv - men tingene skal være til at forstå for vores kunder.

Du er ikke alene med smerter

Med en sundhedsforsikring plejer vi både sygdom, skader og spændinger. Så du ikke skal spekulere på hverken sygdom, ondt i nakken eller musearm.

Fælles oplevelser

Vi vil gerne give dig oplevelser sammen med dine kollegaer. Derfor har vi været på weekendture til Berlin og Hamborg. 

Den årlige julefrokost, fyraftensarrangementer hos kunder eller leverandører, kulturaften i Musikhuset og ryste-sammen-ture i Mindeparken er blot et udpluk af hvad pakken også indeholder.

Vi mødes også i fritiden

Smukfest, skitur eller Northside er nogle at de frivillige initiativer som vi mødes til. Og har du mod på at tage udfordringen op, deltager vi også i firmaløb med bevægelse og fællesskab som nøgleord.  

Ingeniørpraktik

Vi beskæftiger løbende praktikanter fra byggetekniske uddannelser og giver dermed de studerende de bedste mulige for at danne sig et billede af hverdagen på et ingeniørkontor, således at man som studerende er klædt på til det videre uddannelsesforløb.

Du vil udover at få en indsigt i dit fag også få en fornemmelse af branchen og stifte erfaringer med konkrete opgaver, som tester dine faglige kompetencer i praksis. Et praktikforløb giver dig desuden mulighed for at udvikle dine menneskelige og sociale kompetencer, hvilket er en stor nødvendighed i den fremtidige ingeniørbranche.

Vil du høre mere om et praktikforløb hos os, så kontakt Søren Ibsen på si@tri-consult.dk

 

Uopfordrede ansøgninger

Som alle andre ønsker vi ikke at gå glip af talentfulde ingeniørere, konstruktører, projektledere eller tekniske designere. Tænker du, at netop du passer ind hos os?  Så send endelig din ansøgning til si@tri-consult.dk

 

 

 

 

keyboard_arrow_up