Reference

Aarhus Business College

Tri-Consult hjælper Aarhus Business College med at styrke skolens DNA og sikrer dynamiske læringsmiljøer til de mange unge, der ønsker en moderne, gymnasial uddannelse.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S udfører i samarbejde med C. F. Møller bygherrerådgivning for Aarhus Business College i forbindelse med udvidelse af skolens eksist. forhold. Byggeriet opføres med baggrund i udbuds- og myndighedsprojekt, tegnet af C.F. Møller, med Tri-Consult som rådgivende ingeniør. 

Udvidelsen af handelsgymnasiet i Viby er tilpasset den oprindelige bygning, og de store niveauforskelle i terrænet er udnyttet til at indpasse blandt andet nyt stort auditoriet. Udvidelsen fuldender flowet i den samlede bebyggelse, så skolen kommer til at fremstå som en helhed.

Når byggeriet i Viby står færdigt, vil handelsgymnasiet være udvidet med 15 nye undervisningslokaler, et nyt auditorium til 130 personer og en ny kantine samt storkøkken. Knap 1.200 kvadratmeter af den eksisterende bebyggelse bliver i samme omgang renoveret.

I forbindelse med tilblivelsen af udbudsmaterialet, har fokus været på brugerinddragelse/koordinering af skolens interessenter indenfor henholdsvis administrative-, It - og serviceafdelinger samt skolens mange faggrupper/ interessentgrupper.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult bidrager til udarbejdelse af byggeprogrammet ved beskrivelse af tekniske installationer og bærende konstruktioner. I myndighedsfasen er der udarbejdet varmetabsramme, princip for ventilation samt kloakprojekt. Under selve byggeriet har Tri-Consult opgave primært bestået i at føre tilsyn med de teksnike fag samt at sikre byggeriet kvalitet.

I dag vil vi fejre det visionære, at en drøm bliver til virkelighed. En drøm om at løfte niveauet for vores fysiske rammer. Det er en stor dag. Jeg er stolt over, at vi kan fejre vores succes, at vi er i stand til at vækste og har mulighed for at sætte så stort et byggeri i gang. Med den nye udvidelse forener vi moderne undervisning, klassiske discipliner og innovativ tankegang.  

– Gitte Nørgaard, direktør på Aarhus Business College

Adresse
Viemosevej 1, Viby J.

Bruttoareal
3.200 m2

Byggesum
45+ mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
2010

Projekteringsår
2016

Opførelsesår
2016-17

Bygherre
Aarhus Business College

Totalentreprenør
Jakobsen & Blindkilde A/S

Arkitekt
(Udbud) C. F. Møller
(Projekt.) PlusKontoret Arkitekter

Ingeniør
(Projekt.) Alectia A/S

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Martin Trærup
M. 29361337
mt@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up