Reference

Åby Skole

Modernisering og tilbygning af Åby Skole. Hvordan skaber vi en skole, som bliver lokalt samlingspunkt – også efter skoletid.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S opfører i samarbejde med Q-Construction A/S og Cebra Architecture ny tilbygning til Åby Skole. 

Børn og Unge i Åby har krav på et stærkt lokalt forankret skole- og fritidstilbud, som elever, forældre og professionelle kan bakke op om. Med det forestående byggeri af den ny udskoling, kommer Åby til at stå godt rustet i forhold til at skabe fremtidens gode rammer for læring og trivsel.

Udskolingen rummer derfor alt fra hjemmeområder, auditorium og fagtorve til en udendørs boldbane på øverste etage. Kreativ udfoldelse, fritid og faglighed møder hinanden i det trippelhøje rum - No Gravity Space. Det skaber et transparent fællesrum med en særlig atmosfære og unikke brugsmuligheder, hvor man kan stå i stueplan og se videre op igennem de to etager ovenfor.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår koordinering af føringsveje, energiberegning, afløb, bærende konstruktioner og commissioning.

Vinderforslaget fortolker de eksisterende skolebygninger fra starten af 1900-tallet i en ny bygning med rødt tag og hvor teglfacadens solide og klassiske karakter modsvares i røde karnapper i metaltrådnet. De foreslåede karnapper kobler sig på facaden som lette konstruktioner i forskellige formater og kan integreres som en del af skolens øverste etage i form af en udendørs boldbane.

– Skoleleder, Ole Buskbjerg Thomasen

Adresse
Åbyvej 80, 8230 Aarhus

Bruttoareal
2.164 m2

Byggesum
27+ mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
2015

Projekteringsår
2018

Opførelsesår
2018-19

Bygherre
Aarhus Kommune Børn og Unge

Totalentreprenør
Q-Construction A/S

Arkitekt / Landskabsarkitekt
CEBRA Architecture

 

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Martin Trærup
M. 29361337
mt@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up