Reference

Dronningens Ferieby

Dronningens Ferieby – et af Danmarks mest handicapvenlige feriesteder.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S opfører og ombygger i samarbejde med AART architects Dronningens Ferieby.

Dronningens Ferieby tilbyder førsteklasses ferieophold for mennesker med behov for plads, fleksibilitet og hjælpemidler – et skønt sted, særligt egnet til forlængede weekender, ferieophold og kursusdage med fokus på samvær og hyggestunder.

Der opføres 5 nye store feriehuse med 5 eller 7 dobbeltværelser og tilhørende køkken og opholdsrum. De eksisterende fællesfaciliteter renoveres og der tilbygges nyt storkøkken og spisesal samt aktivitetshal.

Alle feriehusene ligger i et charmerende naturområde tæt på skov, hede og Grenå by og kun et stenkast fra en af Danmarks bedste badestrande. Over alt i Dronningens Ferieby er det nemt at komme til de mange aktiviteter og muligheder for både den enkelte og for gruppen.

Husene har et smagfuldt interiør og er fyldt med finesser og hjælpemidler, som letter hverdagen – særligt for gæster, som på forskellig vis lever med handicap.

Med endnu en udbygning sikres førsteklasses feriehuse for mennesker med handicap og behov for plads. Man kan ikke andet end at føle sig hjemme i de nye feriehuse og fællesfaciliteter, hvor handicapvenligheden er i top.

– Ole F. Bak, Partner

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår projektering af anlægsforhold, bærende konstruktioner, brand, el-, vvs-installationer og energi.

Adresse
Dronningens Ferieby, Grenaa

Bruttoareal
3.600 m2

Byggesum
65 mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
Standart energiklasse 2018

Projekteringsår
2018-19

Opførelsesår
2019-20

Bygherre
Dronningens Ferieby

Totalentreprenør
PN Erhvervsbyg

Arkitekt + Landskabsarkitekt
AART Architects

 

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Ole Bak
M. 40328610
ob@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up