Reference

Vola Academy

Arkitekturen er stram og stilren – materialerne få og enkle. Volas nye Academy afspejler produktionens minimalistiske formsprog.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S opfører i samarbejde med Aarhus Arkitekterne og Vola Ejendomme A/S Academy som indeholder showroom og efteruddannelsescenter for medarbejdere.

Kort fortalt, består bygningen af en åben stålramme med gavle af glas, der hviler på en sokkel af beton. I forlængelse af bygningsrammen står to fritstående rammer eller triumfbuer, der markerer indgangen til bygningen. Fortil er soklen omdannet til en trappe, der både skaber adgang til bygningen og danner auditoriets skrånende siddepladser

Vola A/S sælger ikke kun produktet. Virksomheden ønsker, at kunden får en perfekt oplevelse med Vola. Derfor uddanner virksomheden selv VVS-installatørerne i at montere Vola armaturerne og yde den perfekte service.

Akademiet er også tænkt som et mødested for internationale arkitekter, der kan byde på interessante foredrag om nye strømninger indenfor arkitektur og design.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår projektering af alle ingeniørfag, byggeledelse samt fører tilsyn med byggeriet.

Adresse
Marsallé, Horsens

Bruttoareal
1200 m2

Byggesum
Ukendt

Energiklasse
2010

Projekteringsår
2007

Opførelsesår
2008

Bygherre
Vola Ejendomme A/S

Arkitekt
Aarhus Arkitekterne

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Martin Trærup
M. 29361337
mt@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up