Reference

Toprent A/S

Den landsdækkende handelsvirksomhed inden for rengøring og hygiejne har vokseværk og bygger nyt hoveddomicil.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S opfører i samarbejde med Toprent A/S, Atrio Arkitekter og Base Erhverv A/S nyt kontor på 1950 m2 med tilhørende 7500 m2 produktlager. 

Toprent A/S er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1976. Toprent har ikke fokus på salg af bestemte produkter, men har fokus på at sælge den løsning som passer til den enkelte kundes behov.

Byggeriet ligger tæt på E45 ved Stilling og i et område udnævnte af Skanderborg Kommune til særligt klimaområde, hvilket betyder, at projektet er tilpasset kommunens klimastrategi. I praksis betyder nævnte, at eksisterende overfladevand håndteres i ”klimavandskorridorer”.

Kontorafsnittet udføres i to etager med fælles kantine, kontormiljø, administration og velkomstområde. Lagerafsnittet projekteres med terrændæk udført i fiberarmeret beton og tag- og dækelementer med et spænd på op til 31 meter.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår projektering af myndigheds- og hovedprojekt herunder bærende konstruktioner, afløb og energi samt fører tilsyn med byggeriet.

Målsætningen for byggeprojektet har været at skabe et samarbejde ”i øjenhøjde” med alle involverede parter, og via en god, konstruktiv dialog med vor arkitekt og totalentreprenør samt alle underentreprenører at skabe et referencebyggeri, som alle kan se tilbage på med stolthed.

– Thomas Eskildsen, COO

Adresse
Niels Bohrs Vej, Skanderborg

Bruttoareal
1.950 m2 kontor og 7.500 m2 lager

Byggesum
50+ mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
2010

Projekteringsår
2016

Opførelsesår
2016

Bygherre
Toprent A/S

Arkitekt
Atrio Arkitekter / Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Totalentreprenør
Base Erhverv A/S

 

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Martin Trærup
M. 29361337
mt@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up