Reference

JYSK

JYSK mangler plads. Så meget, at ny terminalbygning samt højlager på samlet 35.300 m2 etagemeter opføres i forlængelse af eksisterende distributionscenter.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S opfører i samarbejde med DS Flexhal udvidelsen for JYSK. Byggeriet udføres i 2 etaper indeholdende henholdsvis en terminal bygning og et højlager med en samlet højde på 40 m.

En udfordring ved byggeriet er, at grunden er dækket af et 4-5 meter tykt lag af overskudsjord fra byggeriet af de tre eksisterende højlagre. Dermed er de geotekniske forhold ikke umiddelbart fordelagtige. Man kan simpelthen ikke bygge på overskudsjorden. ”Derfor skal vi fjerne jorden og etablere en sandpude under terminalbygningen, mens vi vælger at pælefundere under højlageret,” fortæller Kai Rørbæk, Salgdirektør hos DS Flexhal.

SSI Schäfer A/S skal bygge og indrette højlageret, mens DS Flexhal foruden fundamentet også skal udføre VVS- og el-arbejdet i bygningen.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forestår projektering af fundaments- og pæleprojekt på opgaven samt udfører partskontrol på konstruktionsprojektet.

Adresse
Lars Larsen Vej 10, Uldum

Bruttoareal
21.100 m+ 14.200 m2 

Byggesum
Ukendt

Energiklasse
2010

Projekteringsår
2016

Opførelsesår
2016-17

Bygherre
Jysk A/S

Totalentreprenør
DS Flexhal

Arkitekt
AK81 Arkitekter

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Martin Trærup
M. 29361337
mt@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up