Reference

Svanekollegiet

Med 183 nye boliger sikrer Kollegiekontoret Aarhus fremtidens kollegianere bedst mulige forhold for stærkt fællesskab og sammenhold.

Om byggeriet

Tri-Consult A/S projekterer som underrådgiver for SAHL Arkitekter 183 ungdomsboliger hvoraf 20 boliger er med dobbeltværelse.

Boligerne disponeres om to gadeforløb, der sikrer fornemmelsen af liv, tæthed og fornemmelse af bymæssighed. En fælles grønt areal centralt i byggeriet grænser op mod fælleshuset. Gadeforløbet tilpasser sig det faldende terræn, således at gangbesværede fortsat kan færdes i bebyggelsen.

Fælleshus indrettes med fællesrum, motionsrum, vaskeri og varmemesterkontor. Byggeriet udføres med fokus på minimalt vedligehold og med særligt energimål svarende til energiklasse 2015 jf. BR10.

Tri-Consults opgave
Tri-Consult A/S forstår projektering af bærende konstruktioner, brand, el- og vvsinstallationer samt ført tilsyn med byggeriet.

Aarhus er kendt for sit gode studiemiljø og store udbud af videregående uddannelser. Det er en vidensby, som gør det til et attraktivt sted at studere. Men for mange studerende er det svært at finde et godt sted at bo, derfor er vi glade for, at vi med kollegiet kan være med til at afhjælpe udfordringen

– Ole F. Bak, Partner

Adresse
Skejbygårdsvej, Risskov

Bruttoareal
7.729 m2

Byggesum
125+ mio. kr. ekskl. moms

Energiklasse
2015

Projekteringsår
2011

Opførelsesår
2012/13

Bygherre
Kollegiekontoret Aarhus

Arkitekt
SAHL Arkitekter

Landskab
Arkplan

Står du med et lignende projekt? Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Kontakt
Ole Bak
M. 20607777
si@tri-consult.dk

keyboard_arrow_up