Ventilation

Skab et sundt indeklima med den rigtige ventilationsløsning

Indeklima fylder mere og mere i moderne byggerier. Både i nybyg og i forbindelse med renovering af ældre bygninger. Rådgivning er genvejen til at vælge de rigtige løsninger.

Få hjælp til ventilation

Få rådgivning til ventilationsløsninger i alle bygningstyper

Vi hjælper med projektering og tilsyn af ventilationsanlæg i alle former for private boliger, uddannelsesinstitutioner og erhvervs- og industribygninger. Vores faglige viden og erfaring giver dig et godt udgangspunkt for at ende med den bedst mulige ventilationsløsning.  

Hos os kan du få hjælp til:

  • Mekanisk ventilation som CAV / VAV-anlæg
  • Naturlig ventilation
  • Hybrid ventilation
  • Varmegenvindingsanlæg
  • Procesventilation
  • Køleanlæg
  • CTS-anlæg

Ventilation handler om komfort og indeklima

En bygning skal mere end blot skærme mod regn, sol og vind. Den skal få os til at føle os godt tilpas. Og for alt i verden skal den ikke gøre os syge. Her spiller ventilation en vigtig rolle.

Uanset om det er kontorbygningen, produktionshallen eller familievillaen er indeklimaet vigtigt. Indeklimaet øger arbejdsglæden og det generelle velvære hos medarbejdere i en virksomhed. Og det sikrer, at hele familien opholder sig i et sundt indeklima til dagligt.

Minimer energispild med varmegenvinding

Ventilation er vigtigt for din bygnings energibalance. Med det rette genvindingsanlæg kan du genbruge energien fra din bygning til opvarmning. Det sikrer dig en bygning med et effektivt energiforbrug og minimalt energispild.

En anden fordel er, at du får en bygning, som har let ved at tilpasse sig skiftene i døgnet, årstiderne og vejret. Det er med til at holde driftsomkostningerne på et minimum og sikre et stabilt indeklima.

 

Når du bygger nyt, er ventilation afgørende

Nybyggede boliger og bygninger er i dag så godt isolerede, at fugt og gasser har svært ved at trænge ud. Det giver risiko for et dårligt indeklima og i værste fald skimmelsvamp. Derfor er det afgørende, at du tænker ventilationsløsninger ind i dit nybyggeri, så den relative fugtighed håndteres korrekt i hverdagen.

Vi hjælper dig med sparring og rådgivning, så du ender med en ventilationsløsning, der passer til din bolig, kontor- eller industribygning.

Det her får du, hvis du vælger os

Vores kunder har det med at blive hængende. Måske er det her en del af forklaringen. 

Rådgivning hele vejen rundt

Som rådgivende ingeniørvirksomhed har vi kompetencerne i huset til at håndtere alle discipliner inden for byggeri og anlæg.   

Hverken for store eller små

Vi er ikke så store, at du bliver væk i mængden. Men store nok til at kunne løse alle dine opgaver. Hvis du spørger os, er det helt perfekt. 

Vi tager ansvaret på os

Det nytter ikke noget at overlade problemerne til de udførende på byggepladsen. Derfor leverer vi altid hele og gennemarbejdede projekter.      

Brug for ingeniørrådgivning?

Udfyld formularen eller kontakt os direkte. Vi er altid klar på en uforpligtende snak.

Når du udfylder denne formular accepterer du samtidigt vores betingelser for GDPR - læs vores betingelser her

keyboard_arrow_up