Vi sørger for alt det, du ikke kan se

Siden 1965 har vi hjulpet bygherrer, arkitekter, entreprenører og Hr. og Fru Jensen med at træffe de rigtige beslutninger.  

28

medarbejdere

59

års erfaring

+450

Kunder i 2022

3

mio. i egenkapital

Fra totalløsninger til familiehuset. Og alt det imellem

Vi udfører alt fra mindre projekteringsopgaver inden for et enkelt fagområde til gennemarbejdede totalløsninger for både offentlige og private bygherrer. Som rådgivere bliver vi brugt til alt fra fredede bygninger over totalrenoveringer til nybyggeri.

Bliv set, hørt og aldrig glemt i mængden

Som rådgivende ingeniørvirksomhed er vi hverken store eller små. Mere sådan lige midt imellem. Derfor bliver du aldrig glemt i mængden hos os. Og med dygtige medarbejdere er vi fuldt ud dækket til at håndtere alle ingeniørspørgsmål i dit byggeri.

Historien om Tri-Consult

Vi har rødder helt tilbage til 1965, hvor de to ingeniører Ole Raundahl og Svend Erik Jørgensen grundlagde den rådgivende ingeniørvirksomhed Raundahl & Jørgensen I/S. De første år boede vi i hjertet af Århus C. Men Raundahl & Jørgensen voksede hurtigt og flyttede til større lokaler i Svend Erik Jørgensens villa i Højbjerg ved Århus. 

I 1974 åbnede Raundahl & Jørgensen en afdeling i Hobro. I 1998 flyttede Tri-Consult i vores nuværende lokaler på Skaderborgvej i Viby.

Nye ejere og navneskifte

Omkring 1990 gennemgik virksomheden et generationsskifte og ændrede selskabsform fra I/S til A/S. Forandringerne blev i 1992 markeret ved at ændre firmanavnet fra Raundahl & Jørgensen I/S til Tri-Consult A/S. 

Siden starten i 1965 har Tri-Consult haft en stabil vækst, og virksomheden tegnes i dag af ca. 30 medarbejdere hvoraf Søren Ibsen, Ole Fischer Bak og Martin Trærup varetager den daglige ledelse.

I sommerende 2021 overgik Tri-Consult fra at være ejerledet virksomhed til af blive en del EKJ Rådgiverende Ingeniører A/S. 

 

Tri-Consult i dag

Vi har samarbejde og kundetilfredshed som nøgleord. Vi vil være kendt for den tætte kontakt til vore kunder og samarbejdspartnere. Der sættes dagligt en stor ære i at levere rådgivning til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. I en tid med hård konkurrence er det vores mål at levere hele og gennemarbejde projekter, hvor problemerne ikke overlades til de udførende på byggepladsen.

Tri-Consult har en flad og uformel struktur. Vores tætte samarbejde på kontoret sikrer vidensdeling mellem medarbejderne og forståelse for vigtigheden i tværfaglig kommunikation.

Tri-Consult er en del af EKJ koncernen og fungerer som datterselskab til EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Mød 3 virksomheder, der regner med os

Siden 1992 har Circle K (tidligere Statoil) været kunde i vores hus. Circle K er førende leverandør af olieprodukter og ledende aktør på det danske convenience-/retailmarked.

Vi udfører alle ingeniørdiscipliner i forbindelse med nyanlæg såvel som renovering af tankstationer og selvbetjeningsanlæg, herunder fastlægning af indretning, arealbehov og projektering af kloak, olie- og benzinudskilleranlæg, brændstofinstallationer og tekniske installationer i eksplosionsfarlige ATEX-zoner.

Terma A/S har været fast kunde hos os i mere en 20 år. Terma A/S opererer i fly-, rumfart-, forsvar- og sikkerhedsindustrien. Terma understøtter kunder og partnere over hele verden. Med mere end 1.100 engagerede medarbejdere udvikler og fremstiller de produkter og løsninger, der opfylder særlig teknologiske krav.

Vi udfører alle ingeniørdiscipliner til udbud i fag- eller hovedentreprise, planlægger, byggeleder og fører tilsyn i udførelsesfasen.  

Vi har samarbejdet med Nordea siden midten af 90'. Nordea er en Nordens største finanskoncern og beskæftiger sig med aktiviteter inden for tre forretningsområder: Retail Banking, Corporate and Institutional Banking og Asset Management & Life.

Vi udfører bygherrerådgivning på filialniveau - planlægger, projekterer, byggeleder og fører tilsyn med bankens byggeaktiviteter på Fyn og i Jylland.

keyboard_arrow_up